Politica Mera Resort

Termeni și condiții generale Mera Resort Venus

Tarife

Gradul minim de ocupare pentru camere este de 2 adulți; pentru cazarea în regim single se va achita 80% din valoarea pentru 2 adulți. Toate tarifele includ servicii All Inclusive si TVA (9%).

Sosire și plecare

Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00.

La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depașirea cu mai mult de 6 ore se taxează cu 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată. Cazarea se efectuează pe baza actului de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor).

Alocarea camerelor se realizează în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv, nu se poate garanta o cameră pe un anumit etaj, cu o anumită poziționare, camere alăturate sau situate într-un anumit hotel. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților.

În cazul reducerilor de sejur anunțate de către clienți in timpul șederii, Resortul își rezerva dreptul de a reține cu titlul de daune-interese valoarea serviciilor neconsumate. 

Servicii incluse (All Inclusive)

Piscine pentru adulți; Umbrele și șezlonguri la piscine în limita locurilor disponibile (șezlongurile se alocă în ordinea sosirii la piscină); Parcare în limita locurilor disponibile; Parc de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; Mini Aquapark pentru copii; Piscină pentru copii; Teatru de vară pentru copii; Club animație copii; Jocuri și concursuri adulți și copii (piscina, terasă); Animatori; Muzică live; Program artistic; Club (tenis de masă, rummy, table, șah); Umbrele și sezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (șezlongurile se alocă în ordinea sosirii la plajă); Prosoape plajă; Prosoape piscină; Internet Wi-Fi; Pat bebe tip țarc la cerere, în limita disponibilității; Cabinet medical; Asistență pentru excursii opționale;

Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant)

  • mic dejun între orele 7:00-09.30;
  • gustări (stand cu popcorn, gogoși, înghețată) între orele 09:30-12:30;
  • prânz între orele 12:30-14:30;
  • gustări (stand cu popcorn, gogoși, înghețată) între orele 14:30-19:00
  • cina între orele 19:00-21:00;
  • apă plată, apă minerală și băuturi răcoritoare oferite la restaurant și pe terasă între orele 7:00-22:00;
  • vinul casei și bere draft oferite la restaurant și pe terasă între orele 11:00-22:00;
  • lichior, vermut, vodcă, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de prânz


Întrebări

Vă rugăm să rețineți: Nu divulgați în mesaj informații personale sau referitoare la plată
captcha