Hotel Mera Brise Mangalia 4*

Mera Brise este nominalizat la Top Hotel Awards 2018 la categoria INVESTIȚIE - "Deschiderea hotelieră a anului"

Hotel Mera Brise Mangalia 4*

Situat pe faleza din Mangalia, în imediata apropiere a mării, Mera Brise este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.

Mera Brise asigură aproximativ 100 de locuri în cele 49 de spații de cazare, 45 camere duble king și cele 4 apartamente junior suite.

 

Camera Dubla King Mera Brise

Camera dublă king matrimonială/twin are o suprafață de de aproximativ 16 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale ( 80/190 cm) si o canapea extensibilă.
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti și 2 copii sau 3 adulți.

Dotări: sistem de acces în   cameră pe bază de cartelă, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar(contra cost), seif, baie cu cabină de dus, uscător de păr, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasă(valabil numai pentru camerele cu vedere la mare).

Apartament Mera Brise

Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de aproximativ 30 mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon.

Recomandare: Junior Suite este destinat cazării a 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.

Dotări: sistem de acces în  cameră pe bază de cartelă, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar(contra cost), seif, prosoape pentru plajă, baie cu cabină de dus, uscător de păr, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasă, uscător de rufe.

Conferințe

Situată la ultimul etaj al hotelului cu o privelişte superbă, sala de conferință este locul perfect pentru training-uri şi întruniri de afaceri, pentru aproximativ 80 de persoane. Sala este dotată cu videoproiector, ecran, flipchart, internet wireless, climatizare.

Contact Departament Corporate
corporate@meraresort.ro
+4 0374.436.450

E-mail: brise@merahotels.ro Call Center: +4 0374.436.450
Acceptăm plata cu vouchere de vacanță!

Hartă Mera Brise Mangalia

Coordonate GPS

Latitudine: 43.8126356
Longitudine: 28.58538569999996