Mera Resort SPA & Wellness

Frumusețe, sănătate, odihnă și relaxare. Totul într-un singur loc: Mera SPA. Acum te poți bucura de binefacerile terapiilor SPA într-un cadru cu efect calmant pentru trup și spirit.

Odată ce ne treceţi pragul, grijile cotidiene dispar, fiind înlocuite de acorduri muzicale în surdină, aromele lumânărilor parfumate şi răsfăţ memorabil al simţurilor. Bucuraţi-vă de relaxare profundă şi de o experienţă autentică!

Terapii Corporale Mera SPA

1.MASAJUL DE RELAXARE 50’ - 130 lei

Masaj aromatic cu ulei de levanțică și mișcări lente și profunde specific fiecărei zone a corpului, menit să detensioneze întregul corp și să dea vigoare și forță organismului.

2.MASAJUL SCALPULUI 25’ - 70 lei

Adresat persoanelor care dezvoltă activitați îndelungate. Detensionează mușchii gâtului, diminuează durerile de cap, favorizează creșterea părului prin intensificarea circulației sanguine a scalpului.

3.MASAJ DE RELAXARE CU PIETRE VULCANICE FIERBINȚI 50’ - 160 lei

Una dintre tehnicile terapeutice folosite în detoxifiere, relaxare si echilibrare energetică .Ajută la vindecarea leziunilor articulare, înlatură stresul, îmbunătățește circulația sângelui, restabilind echilibrul între minte și corp.

4.MASAJ TISULAR CU PIETRE VULCANICE FIERBINȚI 50’ - 170 lei

Terapie ayurvedică de relaxare profundă, diminuează contracturile și durerile musculare. Uleiurile volatile pure de levanțică, portocală și ylang-ylang ale Orientului misterios iți creează senzația de eliberare a karmei negative.

5.MASAJ LA 4 MÂINI CU ULEI NATURAL ȘI PARTICULE DE AUR 24K 50’ - 240 lei

Masajul în tandem stimulează toate părțile corpului, determinând o stare de relaxare supremă, din cap până-n picioare. Particulele de aur pur de 24K, combinate cu ulei regenerant de măceșe, extract de rozmarin și nap turcesc, revigorează pielea, oferindu-i un aspect moale, neted și strălucitor.

Recomandat mai ales celor ce au dificultăți în a se relaxa.

6.MASAJ DECONTRACTURANT 45’ - 150 lei

Masajul decontracturant, prin manevrele și tehnicile specifice folosite reușeste să relaxeze și să detensioneze musculatura contractată.

Recomandat în special pentru eliminarea contracturilor musculare cauzate de poziția incorectă și efort.

7.MASAJ CHAKRA CU PIETRE VULCANICE FIERBINȚI 80’ - 210 lei

Terapia cu roci vulcanice calde se bazează pe faptul că pe corpul uman există anumite canale energetice numite meridiane și a unor centri energetici numiți chakre. Cele 7 chakre principale se găsesc pe linia mediană a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale și sunt conectate cu anumite organe și funcții ale corpului.

Rocile vulcanice înmagazinează o cantitate mai mare de energie benefică, ce o transmit în timpul masajului întregului corp, pana la nivel de celulă, prin meridiane energetice și astfel sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp pe parcursul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul și armonia întregii ființe.

8.MASAJ REVIGORANT 50’ - 160 lei

Conceput pentru a calma emoțiile, starea pielii și musculatura slăbită, încordată sau obosită. Hidratează pielea, eliberează stresul și tensiunea musculară.

9.ÎMPACHETARE CU CIOCOLATĂ 50’ - 200 lei

Un tratament complet pentru o relaxare psihică și emoțională profundă.

Recomandat pentru eliminarea stresului dar și pentru tratarea pielii uscate, lipsită de tonus .Eficientă în combaterea celulitei și scăderea în centimetri.

10. MASAJ TIBET 50’ - 180 lei

Terapie energizantă cu săculeți calzi, folosită pentru redobândirea echilibrului muscular, datorită sărurilor din Marea Moartă. Toata puterea purificatoare și revigorantă a sării de mare se combină cu o căldura magnetică și cu energia uleiurilor esențiale într-o experiență unică. Oferă o stare de relaxare profundă, iar pielea va deveni extrem de catifelată.

Eficientă în combaterea celulitei dar și a detensionării contracturilor musculare.

11.MASAJ TISULAR PROFUND 50’  - 170 lei

Masaj concentrat pe straturile musculare profunde, în lungul dar și contra fibrelor musculare. Util mai ales pentru zonele tensionate cronic și contractate.

12.FOOT MASAJ 45’ - 120 lei

Masajul picioarelor este o modalitate foarte simplă de relaxare și de stimulare a anumitor organe interne. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a limfei, creşte energia, echilibrează sensibilitatea, detoxifică, relaxează şi elimină stresul.

13. MASAJ ANTICELULITIC 50’ - 160 lei

Solutie eficientă în remodelarea aspectului țesutului adipos și îndepartarea celulitei prin faptul că acționează la nivelul cauzei și anume: urmăreste restabilirea circulației adecvate. Îmbunătățește aspectul pielii, prin creșterea oxigenării la acest nivel.

14. FUSION 80’ - 190 lei

O combinație unică între masajul thailandez și cel suedez, detensionează musculatura, înlătură semnele evidente ale oboselii fizice și reface echilibrul energetic. Detensionează musculatura și articulațiile, îmbunătățește circulația sângelui, elimină stresul.

15. MASAJ AYURVEDIC 50’ - 180 lei

Uleiul de mango și piersică, aplicat prin mișcările profesioniste ale terapeuților noștri, acţionează ca un tonic pentru organism, ajută la echilibrarea câmpurilor energetice, la înlăturarea tensiunii musculare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, revigorează organismul şi redă mobilitatea articulaţiilor, conferidu-va relaxare, împrospătare, revitalizare și hidratare.

16. GOMAJ CU ALAUN, MIERE SI LAPTISOR DE MATCA 20’ - 90 lei

Pudra de Alaun cu virtuţi purifiante și astringente se îmbină cu delicateţea mierii și a lăptişorului de matcă pentru a lăsa pielea mătăsoasă, hidratată și parfumată. Mierea și lăptişorul de matcă au proprietăţi de regenerare, protecţie și netezire. În afara acţiunii de eliminare a celulelor moarte și a impurităţilor de la suprafața pielii, acest gomaj activează circulaţia sângelui și regenerarea celulelor.

17. PEELING CU EXTRACT DE VIN 20’ - 120 lei

Încă din timpul civilizațiilor străvechi, strugurii și vinul sunt un tezaur de ingrediente extrem de prețioase pentru îngrijirea pielii.

Egiptenii, grecii, romanii s-au bucurat de puterea strugurilor în păstrarea tinereții și a frumuseții.

18.HIDROMASAJ CU SARE DIN MAREA MOARTA 20’ - 80 lei

Jeturile de apă ozonate pot oferi un masaj al țesuturilor în profunzime sau unul ușor, relaxat. Sarea de baie cu aromă de lapte și miere îmbogățită cu minerale marine precum magneziu, crom, cupru și cobalt vă va rasfața simțurile, relaxandu- vă atâț corpul cat și mintea.

19.LOMI LOMI 50’ - 190 lei

Cunoscut ca și masajul “Mâinilor iubitoare”, terapia Lomi Lomi oferă senzația de plutire ritmică ce liniștește și relaxează la cel mai înalt nivel.Masajul ajută la eliminarea blocajelor energetice, scopul fiind nu doar de a facilita vindecarea la nivel fizic, ci și de a aduce echilibrul in plan emoțional și mental.

20. MASAJ ÎN CUPLU 50’ - 240 lei

Masajul &